Larrygog Posted Friday at 09:03 AM Report Posted Friday at 09:03 AM Szukacie pomysłu, co zaprojektować na plenerową imprezę, koncert czy letni wyjazd nad jezioro? W obecnym roku dał na koszulki z umodo także wymagam przyznać – stanowił owo właściwy wybór. Przede całym są mega wygodne, letnie i tak wykonane, to przeglądają się chociażby w upalne dni. Tylko najważniejsze – stanowią wyjątkowe nadruki. W ich kolekcji są przykłady dla wszystkiego – od festiwalowych fullprintów z kieszonką, przez zabawne hasła i elementy chrześcijańskie, aż po koszulki motocyklowe i muzyczne. Ja jeden mam już trzy: samą z przedmiotem rockowym, drugą z grafiką pojazdu oraz samą spośród cytatem biblijnym – mam je na wymianę zależnie z okoliczności i stanu. Umodo idealnie łączy system z raportem – każda koszulka coś znaczy także nieraz stanowi początkiem rozmowy. Gdy także nie znacie ich biznesu, warto odwiedzić – jakość wykonania tak zaskakuje. Letnia garderoba może istnieć nie tylko wygodna, ale same wszystka zakresu. A Wy – jakie traktujecie nasze wyjątkowe [url=https://umodo.pl/blog/post/wakacyjne-festiwalowe-koszulki.html]koszulki z nadrukiem[/url]
Recommended Posts